Ontmoet de perfecte date in Amersfoort

Joycie uit Amersfoort zoekt een date met een eerlijke en betrouwbare man

Heb jij de kwaliteiten die ik zoek? 

Hi, mijn naam is Joycie en ik woon in Amersfoort. Ik beschouw mezelf als te zijn een normaal persoon met een normale baan bij een marketing bureau. Mijn familie is heel belangrijk voor mij vandaar dat ik veel tijd doorbreng met mijn zus en ouders. In mijn vrije tijd kook ik graag lekker eten of mezelf verliezen in een goed boek. Verder is het niet heel spannend in mijn dagelijks leven. Het hoeft ook niet al te spannend. Ik wil graag in contact komen met een man die als een open boek voor mij is. Hij moet gewoon eerlijk en betrouwbaar zijn. Dat zijn voor mij de voornaamste kwaliteiten die ik in een man zoek. Vind jij jezelf als man terug hierin? Maak contact met mij en als wij goed met elkaar overweg kunnen dan is het niet zo moeilijk om met elkaar een afspraakje te maken. Ik zie uit naar een berichtje van jou!


Naam:Joycie
Leeftijd:32 jaar
Haarkleur:blond
Kleur Ogen:bruin
Lengte:165-170
Postuur:Slank
Cupmaat:cup C
Uiterlijkblank
Opleiding:MBO
Tattoo:Nee
Piercing:Ja
Roken:Nee
WoonplaatsAmersfoort
ProvincieUtrecht
ZoektMan
Over Mij
Op het moment is het een beetje stil in mijn leven. Verder ben ik een vrij normaal iemand, ik werk op een marketing bureau en breng veel van mijn tijd door met mijn zus en ouders. Verder hou ik van lekker koken of ik lees graag een goed boek.
Over Jou
Ik hoop dat jij een open boek voor mij kan zijn. Eerlijk en betrouwbaar zijn wel dingen die ik belangrijk vind in het leven.
Totaal
9,5

Daten met Joycie

Wil je een date met Joycie uit Amersfoort ? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Utrecht in ons systeem zoals Joycie die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!